Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un poliţist din Vrancea, a flat în timpul liber, a prins un bărbat bănuit de tâlhărie calificată

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Un poliţist de la Biroul de Investigaţii Criminale Focşani, aflat în timpul liber, a prins un bărbat din Mărăşeşti bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, respectiv tentativă de tâlhărie calificată, săvârşite în aceiaşi zi, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, anunță AGERPRES.

"În dimineaţa zilei de 15 noiembrie, un poliţist de 38 de ani din municipiul Focşani, aflat în incinta unui supermarket, în timpul liber, a depistat un bărbat de 25 de ani, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni, una de tâlhărie calificată şi alta de tentativă la tâlhărie calificată, ambele comise în aceeaşi zi. În baza semnalmentelor stabilite, poliţistul a pornit în urmărirea bărbatului şi a reuşit să-l prindă, solicitând sprijinul poliţiştilor de siguranţă publică, care l-au condus la sediul poliţiei, unde a fost identificat", a precizat IPJ Vrancea.

Citește și: Un medic ATI RUPE TĂCEREA după tragedia de la Piatra-Neamț: Oricare dintre secțiile ATI se poate găsi mâine în aceeași situație

Potrivit Poliţiei, din cercetări a reieşit faptul că marţi, 10 noiembrie, în jurul orei 6,10, bărbatul din Mărăşeşti i-ar fi smuls unei femei, prin violenţă, un portmoneu în care se afla suma de 3.100 lei şi documente personale, imediat după ce aceasta a extras suma respectivă de la un bancomat. În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 5,30, bărbatul în cauză ar fi încercat să deposedeze de bunuri o altă femeie pe o stradă din municipiul Focşani.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar magistraţii Judecătoriei Focşani au dispus, luni, măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată.

Poliţistul care l-a prins pe bărbatul suspect este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" de la Câmpina, promoţia 2002 şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Biroului Investigaţii Criminale Focşani din anul 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.