Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist local din Buzău a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Un polițist local din Buzău a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Inițial, starea de sănătate a victimei a fost bună, dar apoi s-a agravat, virusul afectându-i grav plămânii. Medicii nu au mai putut să-l salveze pe pacientul care a decedat vineri, potrivit Mediafax.

Polițistul local care a murit vineri, la Spitalul Județean din Buzău, avea 48 de ani. El avea ca sarcină de serviciu să-i verifice pe cetățenii care se aflau în izolare la domiciliu.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT - Ludovic Orban s-a supărat și a plecat intempestiv dintr-o conferință de presă/ VIDEO/ UPDATE

Decesul a fost anunțat pe Facebook de Sindicatul Poliţiştilor Locali. Colegii victimei mai spun că polițistului decedat nu i s-au recunoscut meritele.

„Astăzi, colegul nostru, prietenul nostru, servantul vostru 25 de ani stimați cetățeni ai urbei, a pierdut lupta cu perfidul virus! Un om ce a fost în "prima linie" din ziua 1 a pandemiei fără a i se recunoaște meritele. Din contra, conducerea primăriei nu îi recunoaște nici măcar drepturile consfințite de lege. Domnule Primar, nici acum nu o să recunoașteți buletinul de expertizare al D.S.P.-ului? Ne-a murit un coleg, a murit servind Buzăul- oraș deschis, oraș închis însă pentru drepturile celor ce îl servesc și protejează!”, au scris, pe Facebook, reprezentanții Sindicatului Polițiștilor Locali din Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.