Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un poliţist maghiar a fost împuşcat mortal în casa unui lider neonazist

Un poliţist ungar a fost împuşcat mortal miercuri în timp ce participa la o percheziţie la domiciliul unei persoane suspectate de posesie ilegală de arme şi despre care unele media afirmă că este liderul organizaţiei ilegale naziste Frontul Naţional Ungar, relatează agenţiile MTI şi EFE, potrivit agerpres.

Atunci când agenţii s-au apropiat de imobilul unde urma să fie efectuată percheziţia, în localitatea Bony (în nord-vestul ţării), suspectul a deschis focul prin uşă, iar un glonţ l-a nimerit în cap pe unul dintre poliţişti, acesta murind ceva mai târziu.

Citeşte şi: Un român a fost EXECUTAT în Londra

Potrivit portalului de ştiri 'Index', individul care a deschis focul este Istvan Gy, un pensionar în vârstă de 74 de ani, lider al organizaţiei neonaziste menţionate, dar poliţia nu a confirmat informaţiile. Suspectul a fost şi el rănit la picior de un glonţ şi este în prezent în spital.

Organizaţia Frontul Naţional Ungar a fost creată în anul 1989, iar până în anul 1992 s-a denumit Grupul de Acţiune al Naţional-Socialiştilor Ungari. Numărul membrilor săi este necunoscut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.