Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pompier din Dâmbovița, infectat cu COVID-19, a decedat

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Un pompier din județul Dâmbovița, care s-a infectat cu virusul SARS CoV-2, a murit. Bărbatul de 50 de ani lucra ca pompier de aproximativ 15 ani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmbovița, un pompier de la Garda de intervenție Potlogi a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2, potrivit mediafax.ro.

Citește și: BREAKING - Ludovic Orban: E posibil să fie redus numărul de angajați în sectorul public .

Decesul a fost declarat duminică la spitalul în care bărbatul era internat. Acesta avea vârsta de 50 de ani și lucra de aproximativ 15 ani în serviciile de intervenție.

„Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmbovița, prin pierderea unui camarad de nădejde, un om deosebit, un salvator care, la rândul lui, cu toate eforturile depuse, nu a putut fi salvat din lupta cu necruțătorul virus SARS-CoV-2. Pompierii dâmbovițeni sunt profund îndurerați de pierderea plutonierului adjutant șef BUCUR Sorin, de la Garda de intervenție Potlogi, un om cu experiență, un adevărat profesionist, pentru care viața s-a încheiat brusc, la numai 50 de ani. Timp de aproape 15 ani, cât a activat în cadrul inspectoratului, colegul nostru a participat la numeroase intervenţii, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii”, au scris, pe Facebook, reprezentanții ISU Dâmbovița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.