Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un posibil efect secundar al DNA în PSD

psd

Anchetele pornite de DNA asupra unor fosti si actuali membri social-democrati ar putea sa ajunga sa fie indirect un ajutor pentru pozitia lui Victor Ponta in partid.

Dupa cum o cutuma la PSD este ca presedintele partidului sa candideze la alegerile prezidentiale, tot o cutuma este ca dupa un esec usturator, presedintele sa fie 'decapitat'. Acest lucru nu s-a aplicat dupa pierderea alegerilor prezidentiale de catre Victor Ponta.

Unul din cei care-si dorea sefia PSD este Dan Sova, aflat intr-o cursa umar la umar cu Liviu Dragnea inainte de alegerile prezidentiale. Dan Sova discuta despre o candidatura la sefia PSD cu Viorel Hrebenciuc.

Marian Vanghelie a fost exclus din PSD pentru ca dadea telefoane in partid sa-i pregateasca lui Mircea Geoana revenirea in top si odata cu acesta primarul de la Sectorul 5 sa capete si el mai multa putere.

Promovat pe functia de adjunct al campaniei prezidentiale PSD si pe functii de ministru, Darius Valcov era perceput in partid drept o stea in devenire si un posibil candidat la o functie foarte inalta in partid, chiar de presedinte-executiv.

Toti trei sunt anchetati de DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.