Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un prahovean care ar fi şantajat o tânără cu publicarea unor fotografii intime, arestat pentru 30 de zile

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Un bărbat din Prahova, care ar fi şantajat o tânără din judeţul Buzău cu publicarea unor fotografii în ipostaze intime, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

"Din cercetări a reieşit că, la începutul lunii februarie a.c., acesta a acostat pe internet, prin intermediul unei platforme de socializare, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Chiojdu, judeţul Buzău, şi după ce ar fi determinat-o să-i trimită mai multe fotografii în ipostaze intime, ar fi şantajat-o. Pentru a nu face publice fotografiile, bărbatul ar fi pretins de la aceasta bani şi întreţinerea de relaţii", se arată într-un comunicat de presă, remis vineri AGERPRES.

În urma probatoriului administrat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, instanţa a dispus joi arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului în vârstă de 28 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

"În ziua de 9 martie a.c., în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Buzău şi cu sprijinul poliţiştilor prahoveni, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie domiciliară la imobilul tânărului, de unde au ridicat mai multe medii de stocare în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, în baza mandatului de aducere, bănuitul a fost condus la sediul Poliţiei, împotriva acestuia fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele prahoveanului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj", au mai precizat reprezentanţii IJP Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.