Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un preot și un polițist și-au rupt în bătaie soțiile: O fată de 18 ani a fost bătută de tatăl său, toate au ajuns la URGENȚE

preot-hartuire

Trei femei au ajuns în noaptea de marţi spre miercuri în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce au fost lovite de câte o rudă. Două dintre victime au fost agresate de soţi. Una dintre ele le-a spus medicilor că soțul ei este preot, iar cealaltă că e polițist.

Trei femei s-au prezentat în garda de noapte de marţi spre miercuri la UPU Sfântul Spiridon, după ce au fost lovite de membri ai familiei. Toate cele trei aveau vânătăi şi fuseseră lovite şi la coloană.

Citește și: Anunț făcut de Gabriela Firea! ‘Vor trebui să facă dovada că și-au achiziționat o vinietă’

„O pacientă de 44 de ani a declarat că a fost agresată de către soţ, prezenta contuzii multiple, echimoze multiple şi traumatism vertebro-medular la nivelul coloanei cervicale, fără interesare mielică, după examenul clinic şi explorările paraclinice. A doua pacientă, 46 de ani şi ea prezenta echimoze la nivelul membrelor, la nivel lombar, pacienta a fost de asemenea evaluată în urgenţă, tratată cu recomandări de a consulta medicul în ambulator şi de a continua tratamentul la domiciliu. Ambele paciente au plecat către locul de muncă", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef al UPU SMURD Iaşi.

Femeia de 44 de ani le-a spus medicilor că cel care a bătut-o este soţul ei şi că acesta este preot, iar pacienta de 46 de ani ar fi fost lovită de către soţul care este poliţist.

Citește și: Declarații făcute de Eugen Teodorovici! ‘Dragnea a făcut multe lucruri bune’

O a treia victimă a violenţei domestice a avut nevoie de îngrijiri medicale în UPU, fiind vorba despre o tânără de 18 ani care le-a spus medicilor că a fost lovită de tată cu o scândură.

Potrivit medicului, niciuna dintre femei nu a avut leziuni cu risc vital şi nu a avut nevoie de internare.

Citește și: Vești pentru bucureșteni! Cum va funcționa tramvaiul 41

Deocamdată niciuna dintre ele nu a depus plângere la poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.