Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un prequel 'Jocurile foamei' este pregătit de Lionsgate și are la bază următorul roman al scriitoarei Suzanne Collins

jocurile foamei hunger games

Un prequel „Jocurile foamei/ Hunger Games” este pregătit de Lionsgate şi va avea la bază următorul roman al scriitoarei Suzanne Collins, potrivit Variety, scrie news.ro.

Joe Drake, preşedintele Lionsgate Motion Picture Group, a transmis: „Suntem nerăbdători ca următoarea carte a Suzannei să fie publicată. Am luat legătura cu ea în timpul procesului de scriere şi căutăm să colaborăm strâns pentru film”

Trilogia lui Collins formată din „The Hunger Games”, „Catching Fire” şi „Mockingjay” a fost publicată de Scholastic începând cu 2008, apoi transformată în patru filme care au avut-o în rol principal pe Jannifer Lawrence.

Acţiunea din cărţi este plasată în Panem, o ţară nord-americană cu 12 districte, în care copii din districte sunt aleşi prin loterie să participe la un joc criminal numit „Hunger Games”.

Citește și: Casa Regală pune frână intențiilor Ministerului Culturii: Castelul Peleș nu este de vânzare! Urmașii regelui au investit 100.000 de euro

Viitorul roman, al cărui titlu nu a fost încă dezvăluit, va fi lansat de Scholastic. Acţiunea are loc cu 64 de ani înainte de cea din trilogia „Hunger Games”.

„Prin această carte am vrut să explorez natura, cine suntem şi ce percepem ca necesar pentru supravieţuirea noastră”, a spus Collins într-un comunicat.

Franciza „Hunger Games” a generat încasări de aproximativ 3 miliarde de dolari. Din distribuţia filmelor au făcut parte Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson şi Elizabeth Banks.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.