Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un preşedinte de consiliu judeţean joacă într-un film

film

Situaţie indită în politica din România. Un preşedinte de consiliu judeţean a ajuns să joace într-un film, în timp ce-şi exercită mandatul.

Mihai Seplecan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, are rolul principal într-un lungmetraj, care va fi lansat în această toamnă. Personajul pe care îl interpretează este un agent al siguranţei statului din anii '40. Încântat de rolul din filmul "Pălăria", Mihai Seplecan spune că actoria nu îi va afecta munca de la Consiliul Judeţean.

Deşi a terminat Facultatea de Drept, şeful Consiliului Judeţean Cluj spune că actoria i se potriveşte foarte bine. "Să joc într-un film a fost o dorinţă, am început şi începem ca o glumă şi sunt ferm convins că acest rol şi acest film va avea foarte mare succes. Sunt ferm convins, la fel cum fac în administraţia judeţeană şi aici, acest film va fi un succes şi nu unul judeţean, ci unul naţional sau cel puţin internaţional", a afirmat Mihai Seplecan, pentru Digi24.

Preşedintele Consiliului Judeţean a fost ales în rolul principal în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu omul de afaceri clujean Adrian Muntean, regizorul filmului. Atunci i-a împărtăşit dorinţa lui din copilărie, de a juca într-un film. A urmat o singură probă, care l-a convins pe regizor. "Am făcut un rol pentru Mihai, care îl va reprezenta pe Mihai aşa cum îl văd eu, cu bune şi cu rele, şi pe care el cel puţin până acum şi-l asumă", a spus regizorul.

Nu toţi colegii din Consiliul Judeţean apreciază gestul şefului lor, de a juca într-un film.  Dan Canta, consilier judeţean, afirmă că o persoană aflată într-o asemenea funcţie trebuie să fie în slujba cetăţeanului 24/24.

"Consiliul Judeţean are nişte probleme foarte stringente şi foarte concrete de rezolvat. Dacă în afară de asta rămâne timp şi pentru altceva, asta e", spune Vakar Istvan, vicepreşedinte al Consiliului Județean Cluj

Mihai Seplecan a ajuns la conducerea instituţiei în urmă cu aproximativ o lună, în locul fostului preşedinte Horea Uioreanu, arestat pentru corupţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.