Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar a fost prins în FLAGRANT în timp ce primea 30.000 de lei: Edilul ar fi cerut banii în schimbul unui contract

sigla dna

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție anunță că primarul comunei Grindu, județul Ialomița, Costel Vieriu, a fost arestat la domiciliu după ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 30.000 de lei in schimbul acordarii unui contract. Edilul este acuzat de trafic de influență.

"În cursul anului 2017, inculpatul Vieriu Costel, în calitatea menționată mai sus, a pretins unui om de afaceri (martor în cauză) să-i remită un comision de 10% din valoarea facturilor ce urmau a fi emise în baza unui contract pe care societatea martorului intenționa să-l încheie cu primăria comunei Grindu, județ Ialomița. După ce s-a asigurat că firma respectivă a câștigat contractul, inculpatul Vieriu Costel a primit, în două tranșe, de la omul de afaceri suma de 41.000 lei (reprezentând contravaloarea comisionului menționat anterior).

Citeste si Tăriceanu, despre posibilitatea sesizării CCR în cazul conflictului Președinte -Guvern pe tema remanierii: Se poate merge pe sesizare și în cazul amânării

Într-un context asemănător și pentru același motiv, inculpatul Vieriu Costel a cerut de la aceeași persoană un comision de 15% și a primit, la data de 29 noiembrie 2018, suma de 30.000 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante", informeaza DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.