Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar de sector vrea să îl salveze pe Cozmin Guşă: 'Va fi şeful meu de campanie, în cazul în care voi candida la alegerile locale'

Primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunţat marţi că, în cazul în care va candida la alegerile locale de anul viitor, şeful său de campanie va fi Cozmin Guşă, recent reînscris în Partidul Social Democrat.

Într-o declaraţie de presă susţinută înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat, Tudorache a spus că nu se pune problema unei excluderi a lui Cozmin Guşă din PSD.

Citește și: Viorica Dăncilă îl perforează pe Klaus Iohannis! Lovitura de grație pe care i-a dat-o azi

"E un simplu membru, nu îşi doreşte nimic altceva. El a spus că vine pentru campania de la locale, la sectorul 1, să sprijine. Atât! (...) Eu zic că e un câştig. Nu am spus de ce..., cu televiziunea sau fără televiziune... E un câştig. A fost şeful de campanie al lui Geoană şi, dacă ne aducem bine aminte, Geoană a câştigat alegerile - asta e", a precizat el.

Tudorache a adăugat că nu a informat pe nimeni din conducerea PSD în legătură cu intenţia de a-l primi pe Guşă în partid.

Citește și: Mai ceva ca Dincă! A ucis mai mulți copii, iar acum e liber

"Eu nu consult pe nimeni când aduc pe cineva în partid. Este dreptul meu, ca şi preşedinte (de organizaţie - n.r.)", a spus edilul.

În ce priveşte criticile adresate PSD în trecut de către Guşă, Tudorache a replicat: "Aşa a făcut şi Rareş Bogdan şi uite că face bine pentru imaginea PNL".

Citește și: Se intră cu ‘Mitraliera’ printre greii PSD! Cine ar urma să fie pus la zid și executat

Referindu-se la scorul obţinut de PSD sector 1 la alegerile prezidenţiale de duminică, Tudorache a declarat că acesta a fost superior celui de la europarlamentare.

Cozmin Guşă s-a înscris pe 28 octombrie în PSD, adeziunea sa fiind depusă la Organizaţia PSD sector 1. Guşă a fost secretar general al PSD în perioada 2001 - 2003, când lider al partidului era fostul premier Adrian Năstase.

Citește și: Soția lui Barna i-a umilit pe membrii USR: ‘Căc*ții ăștia’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.