Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar din Vaslui este cercetat de tâlhărie, braconaj și uz de armă fără drept, după ce un bărbat a sunat la 112 și l-a reclamat pe edil

Polițiștii și procurorii din Vaslui fac cercetări pentru tâlhărie, braconaj și uz de armă fără drept, după ce un bărbat a sunat la 112 spunând că primarul localității Hoceni a împușcat o căprioară, potrivit Mediafax.

Apelul a fost făcut vineri seară, la 112, iar cel care a sunat a spus că primarul a împușcat o căprioară cu o armă de vânătoare.

Citește și: USR face o ofertă Guvernului! Cum ar putea fi finanțat Pilonul I de pensii

„În urma apelului, polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru tâlhărie, braconaj și uz de armă fără drept, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii o situații de fapt sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși", a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit unor informații, în urma cercetărilor pe care le au făcut polițiștii în cursul zilei de sâmbătă, în locul indicat de cel care a sunat la 112, nu au fost găsite dovezi care să arate dacă că primarul comunei ar fi împușcat într-adevăr animalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.