Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar PSD, care activează în conducerea PRO România Timiș anunță că NU face alianțe cu social - democrații: Sunt intoxicații

Adevarul.ro
Nicolae Birau, Pro Romania Timis

Debandadă totală în PRO România Timiș. Primarul PSD de Variaș, Nicu Birău, anunță că PRO România Timiș nu face nicio alianță cu PSD, asta deși ipoteza e confirmată de conducerile centrale ale ambelor formațiuni poolitice. Nicu Birău este primar PSD, dar a ocupat o bună bucată de vreme funcția de coordonator al PRO România Timiș, fără a avea o adeziune de membru în partidul lui Ponta, căci semnarea unei adeziuni la PRO România l-ar fi lăsat fără statutul de membru PSD, care ar fi adus cu sine pierderea mandatului de primar. Cap plecat, PSD Timiș a acceptat ca Birău să fie prezentat public ca și coordonator PRO România și nu l-a exclus din același considerent, teama de a pierde un primar!

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Mircea Beuran, primele DECLARAȚII la Tribunalul București, unde a CONTESTAT arestul la domiciliu

„Pro România are candidaţi proprii la alegerile locale, nu vom susţine candidaţii PSD la alegerile locale. Sunt doar simple întoxicări. Am plecat pe un drum, toţi candidaţii noştri în cursa pentru primării sunt în Pro România. Cine doreşte, să se alinieze în spatele nostru şi nu noi în spatele altora. La aceste alegeri avem oameni cu experienţă politică mică, dar care au experienţă administrativă mare. Avem liste în 90% din localităţi. Le închidem şi restul de 10% până la alegeri. Privim cu încredere, vom fi surpriza frumoasă ale alegerilor”, a declarat Birău, potrivit deBanat.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.