Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar PSD îl face praf pe Liviu Dragnea: 'Cum să faci prostia asta de miting când conduci țara? Sau mergi să îl aperi pe penalul de Dragnea?' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Liviu Dragnea e făcut praf chiar de unul dintre sublaternii săi din PSD! Primarul PSD din Cavnic, județul Maramureș, Vladimir Petruț, e de părere că mitingul de pe 9 iunie, din București, este pentru „penalul Liviu Dragnea”.

„Prostia asta de miting. Cum să faci un miting în capitala țării când tu conduci țara? Tu ai prefecți, primarii 80%, tu ai președinții de consilii județene, tu ai prim-ministrul, tu ai Guvernul României, tu ai Camera Deputaților, tu ai Senatul, poți face legi, poți să faci dezbateri publice (...) Sau mergi cumva să-l aperi pe penalul Dragnea? Domnul Dragnea este condamnat penal, este penalul Dragnea!

Citește și: Acuzații incredibile făcute de omul lui Ponta: Legătura dintre Dragnea și ”Statul Paralel”

Nu poți să mergi să fii alături de un condamnat penal. Părerea mea e că acest miting e pentru iubitorul poporului condamnatul penal Liviu Dragnea.

Pleacă autocarul din Maramureș, trebuie să călătorească minim 10 ore, ajung seara la 6-7, pun oamenii în stradă patru-cinci ore, și-napoi îmbarcă-i în autocar. Oamenii ăia timp de o zi nu fac baie, nu folosesc un WC... Cum să folosești oamenii ca pe niște animale?! Chiar nu se gândesc?”, a spus Vladimir Petruț.

Citește și: Mutarea prin care vrea să atragă mii de clienți: Ce a lansat colosul bancar ING

Petruț a demisionat din funcțiile pe care le deținea în PSD în februarie, anul trecut, dar a rămas în partid pentru a nu pierde funcția de primar. El și-a motivat decizia, la acea vreme, pentru că Guvernul Sorin Grindeanu adoptase celebra OUG 13.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.