Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație ieșită din comun: Un primar s-a însurat cu un crocodil pentru binele oraşului său. Ritualul nupţial a inclus şi un sărut

rte.ie
victor hugo sosa
Victor Hugo Sosa, primar în orăşelul mexican San Pedro, a urmat întocmai ritualurile de căsătorie cu aligatorul în vârstă de şapte ani îmbrăcat ca mireasă, conform Reuters.
Totul face parte dintr-o ceremonie tradiţională pentru prosperitate veche de sute de ani în tradiţia hispanică.
Reptila ar reprezenta de fapt, o divinitate - Mama Pământ -  iar primarul a trebuit să o pupe şi să danseze cu ea, ca parte a unui ritual pentru prosperitate şi recoltă bogată. „Mariajul” dintre cei doi simbolizează conexiunea dintre om şi divin.
„Cerem naturii ploi, hrană multă, peşte în râurile noastre”, a spus primarul Sosa, în timpul ceremoniei, conform Reuters. Sosa spune că este mândru de tradiţiile sale şi că ceremonia l-a făcut fericit.
Ceremonia a fost una tradiţională: s-a cântat la trompete iar localnicii au cărat crocodilul mireasă în braţe, făcându-i aer cu pălăriile. În tot timpul, reptila a stat legată fedeleş la bot.
Iar aligatorul are şi o „naşă”, care a organizat nunta dintre el şi primar. Femeia, Elia Edith Aguilar, spune că a petrecut mult timp căutând „rochii de mireasă” pentru reptilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.