Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar va începe lucrări la rețeaua de apă din satul cu cea mai mare prezență la referendum

Captură youtube.com

Primarul comunei Șpring, din județul Alba, Daniel Rusu, a anunțat că va începe lucrările la rețeaua de apă din satul cu cel mai mare procent la referendumul pentru redefinirea familiei, informează Mediafax.

Primarul ales în comuna Șpring pe listele ALDE la alegerile locale din 2016 a anunțat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că voturile exprimate de localnici la referendum îl onorează.

"Mulțumesc din suflet tuturor celor care ieri și astăzi și-au exprimat dreptul de vot...asta arată respect față de mine și față de această comună! Peste maxim o lună vor începe lucrările de investiție, distribuție apă în comuna Șpring! În semn de respect pentru locuitorii satului cu cel mai mare procent la VOT...voi începe lucrările din acea localitate! Vă mulțumesc încă o dată și vă aștept la vot, în număr cât de mare! Votul Dvs. mă onorează!”, a scris Daniel Rusu pe Facebook.

Prezența la urne era, duminică la ora 16.00, în comuna Șpring, de 28,15 la sută, în timp ce în întreg județul Alba de 16,34 la sută, conform BEC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.