Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul 'Casa cu suricate' în regia lui Radu Afrim, pe scena TNB

sala mare tnb

Spectacolul "Casa cu suricate" în regia lui Radu Afrim, producţie a Teatrului Naţional "Marin Sorescu" din Craiova, va fi prezentat publicului bucureştean marţi, de la ora 19,00, la Sala Mare a Teatrului Naţional "I.L. Caragiale", informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.

"Într-o casă plină cu suricate, pe lângă păsări sabot şi o cârtiţă moartă, vieţuiesc trei surori. Sora cea mică este bântuită de amintirea unei mame nebune şi nu a mai părăsit suricatele de un an de la moartea subită a tatălui. Cea mare s-a cuibărit în faţa televizorului şi a mâncat până la imobilizare. Sora mijlocie este singura care munceşte pentru a întreţine casa cu suricate. Peste tot şi toate guvernează spiritul unui fake Budha. Fetele sunt captive în acest univers extravagant. Trei bărbaţi apar în viaţa lor şi le zbuciumă existenţa", se arată în prezentarea spectacolului.

Citește și: PNL cedează parțial în fața USR în scandalul privind viza de flotant

"Casa cu suricate" a avut premiera naţională în aprilie 2019 la Teatrul Naţional "Marin Sorescu" şi este al doilea spectacol montat la Craiova de către Radu Afrim, după "Dacă am gândi cu voce tare" de Adnan Lugonić, produs în 2017.

Din distribuţia spectacolului fac parte Raluca Păun, Romaniţa Ionescu, Iulia Lazăr, Ramona Drăgulescu, Constantin Cicort, Alex Calangiu, Claudiu Mihail şi Vlad Udrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.