Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un procuror celebru aduce acuzaţii uluitoare: Cui ar fi dat bani politicienii şi fotbaliştii

procurori dosare

Un celebru procuror lansează acuzaţii incredibile. Acesta spune că mai mulţi politicieni, fotbalişti sau vedete au dat bani...vrăjitoarelor. Max Bălăşescu a făcut dezvăluiri uluitoare din celebrul dosar al vrăjitoarelor pe care l-a instrumentat. Printre ei se aflau judecători, procurori, executori judecătoreşti, notari, poliţişti, ofiţeri de informaţii, SRI şi diviziunea de operaţiuni speciale din ministerul de interne, politicieni, fotbalişti şi alte vedete.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, FURIBUND la adresa unor televiziuni și jurnaliști: Pe cine a luat la țintă / VIDEO

Max Bălăşescu a negat speculaţiile conform cărora ar fi avut legături intime cu Oana Zăvoranu. Fostul procuror se declară mâhnit de verdictul judecătorilor în dosarul vrăjitoarelor şi mai mărturiseşte că Zăvo nu le-ar fi dat acestora niciodată 450 mii euro.

Citeşte şi: Klaus Iohannis s-a DEZLĂNȚUIT la Palatul Cotroceni: ATAC DEVASTATOR la adresa politicienilor / VIDEO

"Dacă procurorul ar fi învinuit în legătură cu dosarul care se află pe rol, toată urmărirea penală este nulă. Ar fi dat dosarul altui procuror care ar fi luat de la capăt toată ancheta. Toată lumea ştie că Oana este foarte volubilă... Şi se îndrăgosteşte uşor. Probabil. Dar de cine trebuie. Probabil, drept dovadă s-a şi măritat. Nu a existat nicio relaţie decât procuror, partea vătămată. Efectiv nu mai avea unde să se ducă pentru că toţi avocaţii cu care discuta îi spuneau ba că se rezolvă, ba că nu... îi dădeau tot felul de variante. A venit şi mi-a cerut părerea, ce puteai să discuţi într-o oră jumate cât a durat vizita.Nu a existat nicio cameră intimă, nu a existat absolut nimic din tot ce se vehiculează.", a spus procurorul în emisiunea canca.ro de la România TV.

Citește și: Decizia luată de un judecător în cazul lui Johnny Depp și Amber Heard / VIDEO

Bălăşescu a mai spus că în dosar erau implicate foarte multe persoane care au avut de a face cu vrăjitoarele. "Mai erau înca 150 de părţi vătămate în acest dosar, oameni care au dat bani şi au trimis. Erau judecători, procurori, executori judecătoreşti, notari, poliţişti, ofiţeri de informaţii, SRI şi diviziunea de operaţiuni speciale din ministerul de interne, politicieni, fotbalişti şi alte vedete. Eu voiam să continui acest dosar, îmi plăcea, nu cum s-a vehiculat în presă că aveam vreo relaţie cu Oana Zăvoranu, ci subiectul mi s-a părut interesant”, a mai mărturisit fostul procuror.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.