Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un profesor din Brașov este cercetat de procurori pentru că ar fi lovit un elev: Ce a declanșat reacția violentă a profesorului

Un profesor de la Liceul Teoretic din Săcele, județul Brașov, este acuzat de un părinte că a dat mai multe palme copilului său. Incidentul a avut loc după ce elevul a lovit un câine. „Profesorul spune că doar l-a împins, elevul spune că l-a lovit”, declară directorul școlii, potrivit Mediafax.

Polițiștii din Brașov au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă după ce părintele unui elev de la Liceul Teoretic din Săcele a depus o plângere în care a reclamat că un profesor i-a lovit copilul.

Părintele a reclamat, potrivit unor surse din anchetă, că un profesor i-a dat mai multe palme copilului său. Elevul a fost dus și la Serviciul de Medicină Legală.

La rândul său, directorul Liceului Teoretic „George Moroianu” Săcele, Gheorghe Munteanu, a declarat, că la școală nu a fost depusă nicio reclamație, dar a fost fiind deschisă și aici o anchetă.

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

„Nu avem nicio plângere. Ne-am autosesizat. (...) Este o comisie care va discuta cu elevi, profesor, diriginte. În consiliul profesoral se va discuta această situație. Profesorul spune că doar l-a împins, elevul spune că l-a lovit, din câte știu”, a declarat Munteanu.

Potrivit acestuia, scandalul s-a petrecut în curtea școlii. Aici a intrat un câine, iar elevul de clasa a 7-a ar fi lovit patrupedul. Profesorul, care era de serviciu, s-ar fi îndreptat spre copil, apoi l-ar fi luat de guler.

Cadrul didactic reclamat predă georgrafie și este profesor în această unitate de învățământ de 10 ani.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.