Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un psiholog criminalist explică crima înfiorătoare de la Mangalia: asta a făcut-o să-și ucidă cea mai bună prietenă

alina

Profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, susține că motivul crimei de la Mangalia este gelozia. El consideră că între cele două fete cu siguranță exista o relație tensionată din cauza unui băiat, iar gelozia este un mobil suficient de puternic pentru o crimă cu sânge rece.

Citește și: Povestea terifiantă a Alinei, fata ucisă la Mangalia: Plângând l-am rugat pe tata să nu mă mai bată. Mă dădea cu capul de pereți

”Au mai fost crime în care o femeie a ucis o pe alta. O să vedeți până la sfârșitul acestei cercetări că în joc este componenta sexuală și anume gelozia, invidia pe care o poartă una dintre ele vizavi de cealaltă.

Acest mobil este foarte puternic și foarte generator de agresivitate. Atunci când apare între două femei, un bărbat, am mai avut chestiuni de genul acesta, nu se pune problema a nu se deșira întregul fir în conformitate cu adevărul.

Fata este învățată cu munca, învățată de mică cu greutățile, la hotel muncește... Ridică mese, scaune, covoare, etc Deci problema care s-ar pune dacă a putut sau nu să ducă trolerul și cadavrul este exclusă.

În ceea ce privește alte două persoane care apar ca umbre, neidentificate, sunt probleme de văzut, din punctul meu de vedere dacă ar fi fost și participarea a încă două persoane în povestea aceasta, până acum parchetul pe interogatoriile încrucișate și detaliate ne-ar fi pus în fața acestei variante. Deci este posibil ca mărturisirea fetei să fi fost completă și să fie corespunzătoare adevărului.

Această tânără va fi supusă unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru că are 18 ani și este vorba despre infracțiunea de omor. Medicul legist, în comisie, își va expune și el opinia de specialitate cu privire la discernământ.

Să așteptăm cu încredere rezultatele anchetei”, a explicat profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.