Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pui de cățel a fost salvat de către pompieri, după ce s-a blocat într-o țeavă la demisolul unei policlinici

pompieri

Un pui de cățel blocat într-o țeavă de scurgere de 15 cm diametru din demisolul policlinicii din Câmpulung Moldovenesc a fost salvat de către pompieri.

„Scheunatul răsuna din ce în ce mai tare, iar taximetriștii care staționau în zonă s-au alarmat, auzindu-l pe bietul câine după ajutor. Probabil în căutarea umbrei, a căzut în demisolul adânc al policlinicii municipale. Mai mult, crezând că este o ieșire, s-a blocat într-o țeavă de scurgere, din fontă, de doar 15 centimetri în diametru. Taximetriștii, sufletiști, i-au tot aruncat prin gurile de aerisire, dar scheunatul îndelung era un semnal că bietul animal este în pericol”, anunță ISU Bucovina, conform mediafax

Pompierii câmpulungeni, după îndelungi eforturi, într-un mediu de-a dreptul neprietenos, l-au eliberat pe cățel din capcană.

„Cu toții au răsuflat ușurați: taximetriștii, cei din policlinică, trecătorii, pompierii și, bineînțeles, cățelul... Salvatorii l-au predat direct unui medic veterinar, care a preluat puiul de câine pentru o evaluare medicală. La o primă vedere, totul părea în regulă, chiar dacă era deshidratat și flămând...”, adaugă sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.