Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un rănit a fost preluat de elicopterul SMURD, în urma unui accident pe DN 2A

Libertatea
Elicopter SMURD Harghita

Un şofer în vârstă de 74 de ani a fost rănit şi transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în urma unui accident rutier petrecut marţi, pe DN 2A, în zona localităţii Nicolae Bălcescu, în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, conducătorul auto rănit se afla într-o maşină ce era tractată de un alt autovehicul, accidentul petrecându-se după ce şufa de tractare s-a rupt.

Citește și: ULTIMA ORĂ - Bercea Mondialul şi fiul său Laurenţiu, condamnaţi la închisoare

"Un bărbat de 60 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, pe prima bandă, dinspre localitatea Nicolae Bălcescu către Mihail Kogălniceanu, tractând un alt autoturism, condus de un bărbat de 74 de ani şi, ajungând la km 178+700 m, din cauza unei defecţiuni tehnice, şufa de tractare s-a rupt, iar conducătorul auto de 74 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei, s-a răsucit pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un TIR, condus de un bărbat de 32 de ani, pe acelaşi sens de mers, în spatele autoturismelor. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, iar TIR-ul a părăsit partea carosabilă către stânga", a transmis IPJ. 

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, bărbatul rănit a suferit traumatisme cranio-cerebrale şi toracic, fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.