Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un 'refugiat' afgan și-a cumpărat un conac de 21 de milioane de dolari în Beverly Hills

khaama.com
Daoud Wardak

Daoud Wardak, fiul fostului ministru afgan al apărării Abdul Rahim Wardak, a cumpărat recent un conac în valoare de 20,9 milioane de dolari într-unul dintre cele mai căutate cartiere din California. Situată pe celebra stradă Trousdale Estates din Beverly Hills, casa este o proprietate mare de aproape 9.000 de metri pătrați, care mai devreme a aparținut grupului Woodbridge, o schemă Ponzi acum dispărută, potrivit wionews.com.

Cunoscută pentru designul său „modern se întâlnește cu mijlocul secolului”, casa a fost complet nou reconstruită anul acesta și a fost proiectată de celebra firmă de arhitectură Woods + Dangaran.

Casa are acum cinci dormitoare, șapte băi, pereți din sticlă de clasa A și o vedere uluitoare asupra orizontului Downtown LA. Întreaga casă are interioare din lemn nelacuit și alte materiale naturale similare, pentru a se potrivi cu paleta de tonuri de gri și crem din întreaga casă. În partea din spate a casei se află o piscină dreptunghiulară deschisă, la câțiva metri distanță de casă, care transmite un sentiment de calm în zone - lucru pe care compatrioții noului proprietar au tânjit.

Etichetat drept „refugiat etnic paștun” care s-a născut în Afganistan în 1977, se crede că bărbatul este președintele AD Capital Group, o firmă din Miami. Daoud Wardak este fiul cel mic al lui Abdul Rahim. Abdul Rahim Wardak a servit ca ministru al apărării al guvernului Afganistanului între 2004 și 2012. Se știe că este un planificator cheie în înființarea Armatei Naționale Afgane (ANA). În timp ce SUA au cheltuit aproape 85 de miliarde de dolari pe ANA în ultimii 20 de ani, mulți au crezut că unii lideri au falsificat numărul de soldați sub ei pentru a păstra o sumă uriașă din ajutorul financiar pentru profiturile lor personale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.