Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un regizor va filma 20 de ani adaptarea unui musical

mediafax.ro
film

Cineastul Richard Linklater, care a avut nevoie de 12 ani pentru a regiza "Boyhood", o dramă nominalizată în 2015 la premiul Oscar pentru cel mai bun film, va utiliza încă o dată această abordare specială şi va filma timp de 20 de ani o adaptare a musicalului "Merrily We Roll Along", bazat pe o carte scrisă de George Furth, cu versurile şi muzica semnate de Stephen Sondheim, informează site-ul revistei Variety, potrivit Agerpres.

Citește și: PSD ridică miza: Funcţii de miniştri pentru parlamentarii ALDE care trădează (surse) .

Beanie Feldstein, Ben Platt şi Blake Jenner vor interpreta rolurile principale în acest film ce va fi produs de compania Blumhouse Productions.

"Am văzut prima dată - şi m-am îndrăgostit - de 'Merrily' în anii '80 şi nu pot să mă gândesc la un loc mai bun pentru a-mi petrece următorii 20 de ani decât în universul acestui musical creat de Stephen Sondheim. Nu mă aventurez prea uşor într-o experienţă multianuală, dar ea pare să fie cea mai bună modalitate, poate chiar singura, de a prezenta cu acurateţe această poveste într-un film pentru marele ecran", a declarat regizorul Richard Linklater.

Richard Linklater a filmat alături de actorii Ethan Hawke, Patricia Arquette şi Ellar Coltrane filmul "Boyhood" pe parcursul a 12 ani. Acel lungmetraj a primit mai multe nominalizări la Oscar şi i-a adus Patriciei Arquette premiul Academiei de film americane la categoria "cea bună actriţă în rol secundar".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.