Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când va deveni Luhansk parte componentă a Rusiei. Ambasadorul Rodion Miroşnik a estimat momentul: 'Este importat să se facă totul fără cusur'

thanhnien
Sloviansk Kramatorsk Donetk Luhansk Lugansk

Ambasadorul autoproclamatei republici populare separatite Luhansk în Rusia, Rodion Miroşnik a declarat că aderarea (regiunii Luhansk din Ucraina, n.r.) la Rusia ar urma să aibă loc pe parcursul unei săptămâni.

Șeful reprezentanței autoproclamatei republici populare separatiste Luhansk de la Moscova, Rodion Miroşnik, a declarat pentru Agenţia de presă RIA NOVOSTI, că regiunea ar trebui să devină parte componentă a Rusiei într-o săptămână.

'Consider că ar trebui să se întâmple într-o săptămână. Restul parametrilor de integrare vor fi discutați în cadrul legilor care se vor adopta și a deciziilor luate...', a mai spus Miroşnik, conform Rador.

El a subliniat că în prezent este necesar să se respecte toți parametrii solicitați de sistemul juridic al Federației Ruse. Este important, potrivit lui Miroşnik, să se facă totul fără cusur. 'Suntem '…' la linia de sosire și cu certitudine o vom depăși', a adăugat reprezentantul autoproclamatei republici populare Luhansk.

Miercuri, liderul autoproclamatei republici populare Luhansk, Leonid Pasecinik, a declarat că a semnat o petiţie ce conţine o propunere adresată președintelui rus Vladimir Putin cu privire la admiterea republicii în componenţa Federației Ruse.

La referendumul din autoproclamata republică populară Luhansk, 98,42% dintre cetățenii care au votat s-au pronunţat în favoarea includerii republicii în componena Rusiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.