Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un retailer de aranjamente florale şi cadouri estimează vânzări de circa 75.000 de euro în perioada 1-8 martie

agora.md
trandafiri flori

Unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale şi cadouri online şi offline din România estimează, pentru perioada 1 - 8 martie, vânzări de circa 75.000 de euro.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă al Grupului FlorideLux, transmis vineri AGERPRES, odată cu lansarea noii colecţii de primăvară, denumită "Spring for Everyone 2021", aceasta va cuprinde cu preponderenţă florile specifice sezonului, precum: lalele, zambile, narcise, dar şi trandafiri. Nuanţele predominante ale colecţiei vor fi pastelurile: roz pal, lila, piersică sau verde pal.

Preţul buchetelor şi aranjamentelor florale din noua colecţie va porni de la 39 de lei pentru un buchet de lalele şi poate ajunge până la aproximativ 700 de lei pentru un aranjament stil garden în cufăr inscripţionat FlorideLux.

Citește și: LISTA miniștrilor care își țin la secret consilierii personali: transparență până se ajunge la oamenii șefului

De cealaltă parte, aranjamentele cu cele mai mari preţuri vor fi preferate de segmentul corporate, unde compania se aşteaptă la o serie de contracte cu produse multiple.

Reprezentanţii companiei apreciază că florile de primăvară, puternic colorate şi parfumate, precum freziile, lalelele şi zambilele, vor fi cele mai solicitate produse. În acelaşi timp, FlorideLux anunţă că oferă cadou clienţilor un mărţişor pentru fiecare comandă şi va aplica o serie de reduceri la preţurile unor produse din ofertă atât online, cât şi offline, în magazin.

Grupul FlorideLux are o experienţă de peste 17 ani în industria de flori şi cadouri. Din portofoliul companiei fac parte website-urile www.floridelux.ro - florărie online cu peste 5.000 de buchete şi aranjamente florale şi livrare gratuită în peste 12.000 de localităţi din România, dar şi oriunde în lume; www.cosuridelux.ro - magazine online de cosuri cadou premium, elegante şi speciale, pentru cadouri corporate şi personale de neuitat; www.coroane.ro - magazine online de coroane funerare, jerbe funerare şi alte accesorii, cu livrare gratuită în peste 12.000 de localităţi din România.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.