Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român a făcut un gest de neimaginat în toaleta unui avion care a decolat din Malmo, Suedia

Pixabay
avion pasageri

Un incident neobișnuit a avut loc atunci când un român a făcut un gest de neimaginat chiar în toaleta unui avion. Autoritățile legale au intervenit prompt și au luat măsurile necesare în acest caz, iar bărbatul a fost supus unei pedepse drastice pentru acțiunile sale.

Chiar în timpul călătoriei cu avionul, bărbatul nu a putut renunța la viciul său

Pasagerii de la bordul unei aeronave Wizz Air, care a decolat din Malmo, Suedia, au stat cu sufletul la gură, chiar cu puțin timp înainte de ajunge la destinație, mai exact în București. Întreaga situație a fost creată de un român, care a fost pedepsit de autorități, imediat după ce aeronava a aterizat.

Bărbatul nu a putut să se abțină și a decis că, dacă va fuma în toaleta avionului, nimeni nu îl va observa și își va putea satisface nevoile. Ghinionul lui a fost că, nici nu a apucat să își aprindă bine țigara și alarmele anti-fum s-au activat, iar pasagerii aeronavei au început să se agite.

La sosirea în București, bărbatul a fost așteptat de Poliția de Frontieră. Cu siguranță, în uma acestei întâmplări, românul a înțeles că fumatul în avion este strict interzis, scrie playtech.ro.

Cursă cu peripeții

Românii de pe meleagurile strâine au stat cu sufletul la gură până au ajuns în România. Blocați pe aeroportul din Suedia timp de șase ore, românii noștri au mai întâmpinat o nouă problemă.

Când se așteptau să aterizeze, după o zi lungă, în jurul orei 01.00, pilotul a anunțat că, debarcarea pasagerilor va fi întârziată puțin din cauza unui incident petrecut la bordul aeronavei. Chiar dacă au trecut prin atâtea peripeții, pasagerii au ajuns cu bine la destinația dorită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.