Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român le dă lecții americanilor. Ar putea câștiga cel mai prestigios premiu pentru condiții de muncă oferite angajaților în SUA

Codrin Arsene este din Galați, are 31 de ani, și de 3 ani a pus pe roate o firmă de consultanță în domeniul IT și cu ea a ajuns în finala concursului pentru cel mai divers și inovativ loc de muncă în domeniul tehnologiei din Statele Unite. Are 50 de angajați acum de pe toate continentele și o manieră aparte de angajare cu care a și convins jurații premiilor Timmy astfel încât acum se află în finală.

Premiul Timmy le-a revenit în anii trecuți celebrelor companii Facebook, LinkedIn, Venmo şi TripAdvisor. Mâine este ultima zi a concursului, iar Codrin are nevoie de cât mai multe voturi on line pe pagina Timmy Awards. Digital Authority este fima pe care Codrin Arsene a fondat-o în Chicago, Illinois. Dacă vrei să pui umărul la o performanță fantastică pe care un român o poate avea în țara tuturor posibilităților, dă-ți votul tău AICI.

Digital Authority este prima afacere românească din America nominalizată la Timmy Awards. Clienţii lui Codrin vin din diferite domenii, majoritatea din domeniile medical, financiar şi guvernamental, dar şi din media, producători de hardware, aplicaţii mobile sociale. Companiile americane îl angajează ca să le managerieze strategiile digitale. Câștigătorul trofeului la care râvnește românul este desemnat 50 la sută pe baza votului popular şi 50 la sută de către un juriu de specialitate, format din experţi în condiţii de muncă. Codrin a explicat pentru STIRIPESURSE.RO care au fost argumentele care au contat pentru Timmy Awards astfel încât să-l propulseze în marea finală. Pe 1 octombrie se închide votul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.