Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un rus a furat echipamente miniere de criptomonede de peste 20.000 de dolari de la un prieten

cryptocoinspy.com
criptomonede infractiuni hack dark

Autoritățile din districtul rus Zavolzhsky au găsit un bărbat local în vârstă de 34 de ani vinovat de furtul de echipamente miniere de criptomonede în valoare de peste 1,6 milioane de ruble (aproape 22.000 de dolari).

Potrivit raportului distribuit de Parchetul Regiunii Yaroslavl, procurorul de stat a confirmat că rezidentul din Yaroslavl a fost găsit vinovat de intrarea în garajul unui bun prieten în mod ilegal în februarie 2021 și furându-i echipamentele miniere care urmau să fie folosite pentru câștigarea criptomonedelor.

În instanță, condamnatul a recunoscut acuzațiile și a returnat în mod voluntar echipamentul furat de cripto-minare proprietarului său inițial. În plus, el a recunoscut în fața instanței că nu a putut folosi echipamentul furat pentru minerit din cauza „lipsei de cunoștințe relevante”.

Pe baza constatărilor, instanța l-a condamnat pe bărbat la „trei ani de pedeapsă cu suspendare, împreună cu o perioadă de probă de trei ani”. Acest lucru permite inculpatului respingerea cazului fără închisoare efectivă, având în vedere că respectă toate condițiile de probă, conform cointelegraph.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.