Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un scandal între angajaţii unei firme de pază şi opt persoane a fost aplanat de poliţişti

politia romana

Un scandal care a izbucnit, duminică seara, între angajaţii unei firme de pază şi opt persoane a fost aplanat de poliţiştii constănţeni. Conflictul a pornit după ce persoanele respective au încercat să introducă băuturi alcoolice în incinta unei săli de jocuri de noroc, iar angajata societăţii a chemat firma de pază, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Secţiei 4 au fost solicitaţi să intervină, duminică seara, la un scandal care a avut loc în zona Eden din municipiul Constanţa.

Citește și: Tudor Gheorghe rupe tăcerea. Cum le răspunde celor care l-au atacat

În urma primelor cercetări, oamenii legii au stabilit că opt persoane au încercat să introducă băuturi alcoolice în incinta unei săli de jocuri de noroc, dar angajata firmei le-a spus că nu au voie şi a chemat firma de pază. Reprezentaţii acesteia au ajuns la faţa locului, iar în acel moment cele opt persoane au devenit recalcitrante. Astfel, agenţii de pază şi cele opt persoane s-au luat la ceartă, iar în acel moment a fost solicitat sprijinul poliţiştilor, dar şi al jandarmilor de la Inspectoratul Judeţean, care au calmat situaţia.

Cele opt persoane au fost duse la sediul Secţiei 4 Poliţie, unde au fost amendate pentru provocarea unui scandal în locuri sau localuri publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.