Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un scandal monstru a izbucnit la Chișinău. Implicat directorul Pro TV Chișinău care a căzut în plasa prackerilor/ Legături cu premierul Dorin Recean (Video)

The Greyzone
coruptie Moldova

Un scandal monstru a izbucnit la Chișinău. Implicat directorul Pro TV Chișinău care a căzut în plasa prackerilor/ Legături cu premierul Dorin Recean

Scandal în Republica Moldova. Directorul PRO TV Chișinău, Cătălin Giosan, a căzut în plasa prankerilor și a dezvăluit că poate face lobby pentru a ușura procedura de inițiere a unei afaceri în Moldova.

Giosan s-a prezentat drept „partener de relații publice”, relatează portalul The Greyzone, care poate face conexiunile cu politicienii de la Chișinău. Șeful de la PRO TV Chișinău susține că face asta de 23 de ani și comunică strict cu factorii de decizie din mediul politic:

- Deci, revenim la partener, este cineva care să-l ghideze? Neapărat cineva care are experiență în logistică sau construcții sau orice altceva, dar cineva care să-l ghideze în mediul politic.

CG: Ok, Va pot face conexiuni cu cineva din politic și cu putere de decizie. Asta aveți în vedere prin PR.

P: Da.

CG: Deci, e vorba despre campanii de comunicare. Vorbesc despre televiziune. Este vorba doar despre cineva care să se ocupe conexiunea dintre voi și de cei care iau decizii. Fac asta de 23 de ani. Avem foarte multe programe de știri în mediul urban din Moldova. Asta înseamnă că am văzut generații de politicieni care vin și pleacă.

P: Da.

CG: Deci, nu se punea întrebarea dacă putem face legătura cu el.

Cătălin Giosan conduce trustul media ÎCS „Pro Digital” SRL, deținătorul postului de televiziune PRO TV Chișinău. Totodată, acesta, împreună cu actualul premier al Republicii Moldova, Dorin Recean, dețin o cotă parte la filiala KFC, înființată în Chișinău, în anul 2008, având câte 10%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.