Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șef de la Protecția Consumatorului, internat pentru COVID-19, despre mâncarea execrabilă din spital: 'Mă voi implica...' / FOTO

Ro Health Review
UPU spital

Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Brașov, tratat cu mâncare ce ridică suspiciuni de alterare la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov. Aflat în internare la unitatea medicală, șeful CJPC Brașov Sorin Susanu a avut parte de un meniu pentru care orice restaurant ar fi primit o amendă sau chiar suspendarea activității. Iată ce a postat pe pagina personală de Facebook:

„Probabil defect profesional….. de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internați in Spitalul de Boli Infecțioase Brasov a devenit mult mai proasta decât era in urma cu ceva timp (zile). Discutam despre calitate care trebuie sa fie la standarde maxime in astfel de situații. Ar fi păcat ca efortul susținut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienții sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicală si așa precară in care se afla pacienții de aici. Am sa atașez o poza cu “șunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Ma voi implica pentru binele pacienților cu tot ceea ce pot”, a scris Sorin Susanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.