Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator PNL desfiinţează discursul lui Iohannis: Preşedintele Academiei de limbă de lemn

iohannis discurs

Discursul lui Iohannis de marţi, de la şedinţa CSM, continuă să facă valuri. În mod ciudat, preşedintele a ajuns să fie criticat de o parte dintre cei care l-au susţinut şi lăudat de social-democraţi şi foşti critici.

Senatorul PNL Cristian Bodea face o analiză critică a discursului din şedinţa CSM. Acesta critică atât exprimarea într-o "limbă de lemn", cât şi ideile exprimate.

"Nici el, nici cei ce i-au scris textul nu au ştiut să comunice pe limba oamenilor. Din păcate, prin administraţiile prezidenţiale şi guvernamentale e la mare preţ limba de lemn. Limbajul academic e util doar printre academicieni. Un politician trebuie să vorbească pe limba românilor, cu gândul la ei... Vina lui e că se lasă împins spre un discurs oficios şi tern. Vina celor din jurul lui e că uită faptul că el a câştigat Preşedinţia României, nu a Academiei de limbă de lemn. Habar nu am cine l-a produs. Mihalache, teoretic, doar gestionează consilierii, deci poate fi o producţie a unei echipe de acolo", a declarat miercuri, în cadrul unui interviu pentru Epoch Times, senatorul PNL Cristian Bodea.

Bodea critică şi propunerea ca procurorul general să facă parte din CSAT şi ideile despre stoparea informaţiilor din dosare care apar în presă. "Smiorcăiala asta că se dă prea mult la presă e o prostie şi dovedeşte tendinţa dictatorială a unor şmecheri ce se pretind politicieni. Un politician serios şi decent nu ar trebui să se teamă de scurgeri de informaţii, pentru că nu ar trebui să aibă nimic de ascuns. Dacă punem pumnul în gura presei, ce ne mai deosebeşte de o dictatură? Dar politica românească e plină de ciobani...", a fost reacţia senatorului, el însuşi fost jurnalist în tinereţe.

Întregul interviu a fost publicat de senatorul Cristian Bodea şi pe blogul său de la stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.