Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator PSD dă semnalul ruperii: 'Dacă nu ne aplecăm către oamenii competenţi, nu rămân în PSD'

PSD2

Vasile Toma, senatorul PSD de Iaşi, susţine că partidul ar trebui să ocupe zona de centru a politicii şi chiar să-şi schimbe denumirea, adăugând că, dacă PSD nu va promova competenţa, atunci nu va mai rămâne în formaţiune.

Senatorul social-democrat Vasile Toma a declarat, luni, pentru News.ro că PSD are nevoie de o schimbare profundă şi că, dacă nu va fi promovată competenţa, atunci el nu va mai rămâne în partid.

Citește și: SURSE De ce și-ar fi executat, de fapt, Viorica Dăncilă omul – Informații EXCLUSIVE despre demiterea lui Remus Borza

"Dacă nu ne aplecăm spre oamenii competenţi, nu rămân în PSD. Trebuie atraşi oameni competenţi pe toate domeniile. Avem o bună colaborare cu sindicatele, dar trebuie să colaborăm şi cu patronatele”, a spus Vasile Toma.

Senatorul PSD de Iaşi consideră că, doctrinar, partidul ar trebui să se deplaseze către zona de centru şi chiar să ia în calcul o schimbare a numelui formaţiunii.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! Dorește închisoare pe viață pentru aceste persoane

"Putem lua în considerare, odată cu abordarea doctrinară mai mult spre centru, şi o schimbare a numelui partidului”, a declarat Vasile Toma.

Senatorul PSD a mai precizat că se impune organizarea unui congres cât mai repede, însă adaugă că noua conducere trebuie să-şi asume rezultatul alegerilor prezidenţiale.

Citește și: Aflat în spatele gratiilor, Liviu Dragnea primește o nouă lovitură! Marele său proiect, dinamitat!

Întrebat dacă ar fi un dezastru ca, la prezidenţiale, candidatul PSD să nu intre în turul doi, Toma a răspuns: "Absolut. Dacă nu va fi un scor bun la prezidenţiale, atunci vom vedea ce e de făcut”.

Senatorul PSD a adăugat că este normal ca Viorica Dăncilă să fie preşedinte interimar al partidului, însă îi pare rău că Paul Stănescu a demisionat din funcţia de preşedinte executiv.

Citește și: SURSE De ce și-ar fi executat, de fapt, Viorica Dăncilă omul – Informații EXCLUSIVE despre demiterea lui Remus Borza

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, luni, după şedinţa BPN al partidului, că ar fi bine să fie mai mulţi candidaţi la funcţia de preşedinte al PSD la congresul din 29 iunie şi a apreciat că viitorul lider al formaţiunii trebuie să fie un om echilibrat, proeuropean, ataşat valorilor social-democrate, un om hotărât, în stare să ridice toate barierele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.