Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator rus dezaprobă ziarul britanic 'The Guardian', din cauza criticilor aduse viitorului premier al Italiei, Giorgia Meloni

alephnews.ro
Giorgia Meloni

Senatorul rus Aleksei Pușkov a dezaprobat ziarul britanic ”The Guardian”, care a adus critici la adresa viitorului prim-ministru al Italiei, Giorgia Meloni.

Senatorul Aleksei Pușkov a postat pe canalul său de Telegram reacţia sa la un articol publicat de ziarul britanic ”The Guardian”, în care este criticat liderul Partidului Frații Italiei, Giorgia Meloni, ce ar putea prelua postul de prim-ministru italian. ”Ziarul britanic ”The Guardian”… încearcă să o distrugă pe Meloni…Motivul este poziția ”greșită” a doamnei Meloni cu privire la imigrație, adopțiile în rândul homosexualilor, drepturile la avort etc.”, a scris el pe Telegram, potrivit Rador.

Pușkov notează că jurnaliștii prezic un ”război civil” pentru domeniul culturii din Italia. Senatorul consideră că pe arena internațională Meloni va adera la pozițiile pe care se situează Ungaria și Polonia, unde, la fel, forțele de dreapta sunt la putere.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a remarcat în acest context că Rusia este dispusă să salute orice forțe politice care vor demonstra o abordare constructivă în relațiile cu Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.