Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un show de modă al Rihannei a fost transmis exclusiv pe Amazon; accesul cu telefoane și camere video, interzis

vulture.com
rihanna

Un show de modă al Rihannei programat la Săptămâna modei de la New York a fost transmis exclusiv pe platforma video a Amazon în peste 200 de țări, accesul la eveniment cu telefoane mobile și camere video fiind interzis, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Brandurile de lux și-au extins colaborările cu celebritățile, incluzând bloggerii și vedetele de pe rețeaua de socializare online Instagram, pentru a-și promova colecțiile de modă.

Celebritățile au avut încasări semnificative în industria cosmetică, un exemplu în acest sens fiind vedeta de reality-show Kylie Jenner, membră a familiei Kardashian, care a devenit miliardară.

Cântăreața Lady Gaga se pregătește și ea să lanseze un brand de produse de machiaj, care va fi vândut inițial doar pe Amazon.

Compania Coach a colaborat cu actrița și cântăreața Selena Gomez pentru a proiecta câteva modele de genți.

Citește și: eXplore festival #14 începe vineri la Bucureşti

Unul dintre cele mai recente exemple este și cântăreața Rihanna, care și-a prezentat o colecție de lenjerie intimă marți, la Săptămâna Modei de la New York.

Evenimentul a fost unul insolit, accesul cu telefoane mobile și aparate de fotografiat fiind interzis. Motivul este acela că Rihanna a colaborat pentru acest eveniment cu serviciul Amazon Prime Video, care a distribuit în exclusivitate online întregul show al cântăreței, "Savage X Fenty", în peste 200 de țări.

Cunoscută pentru aparițiile ei spectaculoase, artista originară din Barbados a devenit foarte influentă în lumea modei, în special după ce s-a asociat cu o mare companie producătoare de bunuri de lux, Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH).

Marți, show-ul de modă al cântăreței Rihanna, care nu a avut legătură cu LVMH, a cuprins și momente muzicale realizate de artiști ca DJ Khaled și Halsey și apariții speciale ale unor modele precum Cara Delevigne, Bella și Gigi Hadid.

Presei și participanților li s-a comunicat că realizarea de fotografii în timpul spectacolului este interzisă, iar telefoanele mobile au fost închise.

Jennifer Salke, manager al Amazon Studios, a declarat că abonații premium ai Amazon au beneficiat "de un loc în față" la spectacolul Rihannei, distribuit pe platforma online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.