Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un sicriu a fost așezat în Piaţa Victoriei din Timișoara: Protest IMPRESIONANT al studenților, împotriva modificărilor legilor Justiției - FOTO

ziare.com
protest 1 ianuarie

Un protest la care au participat aproximativ 200 de studenţi, membri ai ANOSR, a avut loc, sâmbătă seară, la Timişoara, în Piaţa Victoriei. Tinerii au adus un sicriu invelit în steagul tricolor pe care au scris cuvântul ”Justiţie” şi au aşezat lângă el candele.

Aproximativ 200 de studenţi din 15 centre universitare din România s-au adunat, la Timişoara, iar sâmbătă seară, au participat la un protest faţă de modificările legilor Justiţiei.

Citește și: EXCLUSIV ONLINE - Adrian Țuțuianu RUPE tăcerea și îl atacă pe Liviu Dragnea: 'Am deranjat pentru că eram foarte vizibil și apreciat' - VIDEO

Tinerii au venit încolonaţi, din Complexul Studenţesc, până în Piaţa Victoriei, purtând pe umeri un sicriu învelit în steagul tricolor şi pe care au scris cuvântul ”Justiţie”. În faţa Operei, sicriul a fost aşezat pe caldarâm, iar lângă el tinerii au aşezat candele aprinse, conform News.ro.

"Leagea-i lege pentru toţi, nu-i făcută pentru hoţi", "Visul meu din studenţie, o ţară fără hoţie", "Am venit din toată ţara, protestam la Timişoara", sunt doar câteva dintre lozincile strigate de tineri.

Unii dintre ei au purtat pancarte, iar alţii steaguri tricolore.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.