Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer a fost prins la patru zile după ce a fost înregistrat de radar cu o viteză de 185 km/h

Target Intellect
viteza

Un șofer din județul Galați a fost prins la patru zile după ce a condus în localitate cu 125 km/h, iar pe un drum național cu 185 km/h și a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Tânărul a primit amenzi de aproape 6000 de lei, iar permisul i-a fost reținut de 300 de zile, informează Mediafax.

„La data de 18 decembrie 2022 a fost înregistrat cu viteza de 125 km/h în municipiul Tecuci, un autoturism, al cărui conducator auto nu a oprit la semnale polițiștilor rutieri. Bărbatul aflat la volan a accelerat, demarând în trombă, iar un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Tecuci a pornit în urmărire, fără a se reuși oprirea acestui autoturism. Ulterior același autoturism a fost înregistrat cu aparatul radar, pe DN25, între Tecuci și Drăgănești cu viteza de 185 Km/h, fiind filmat din spate, iar în satul Malu Alb a fost urmărit circa 10 minute fără ca cel aflat la volan să oprească la semnalul polițiștilor, după care a fost pierdut”, anunță IPG Galați.

Șoferul a fost depistat joi. Este vorba despre un tânăr cu vârsta de 21 de ani, din satul Toflea, comuna Brahășești, județul Galați.

A fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 5.945 lei, reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 300 de zile, fără valabilitate la dovadă și reținerea certificatului de înmatriculare pentru folii pe geamurile față fară autorizație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.