Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer băut a provocat un accident în care au fost răniți trei tineri

accident rutier

Trei tineri cu vârste între 16 și 17 ani au fost răniți, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe DN 18, în localitatea Berbești, județul Maramureș, de un șofer băut.

Polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la accidentul care a avut loc pe DN 18, în localitatea Berbești.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani din Oncești, dinspre Ferești înspre Vadu Izei, a ieșit de pe drum și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, oprindu-se într-un podeț, informează Mediafax.

În urma impactului, șoferul, precum și trei tineri - o fată și doi băieți - cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani au fost răniți.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.