Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer băut a provocat un accident pe DN 17, în Bistrița-Năsăud: Tânărul avea o alcoolemie de peste 0,7 la mie

sofer beat

Un tânăr de 25 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud, care s-a urcat la volan sub influenţa alcoolului, a provocat luni după-amiază un accident pe DN 17, în urma căruia s-a răsturnat cu maşina în afara carosabilului şi a distrus o porţiune din parapetul de pe marginea drumului, potrivit Agerpres.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, şoferul avea o alcoolemie de peste 0,7 la mie.

"În această după-masă, poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Beclean au intervenit la un accident produs pe Drumul Naţional 17. Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Şieu-Odorhei, în timp ce se deplasa pe direcţia Beclean înspre Bistriţa, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea şoferului. Verificările poliţiştilor şi testarea cu aparatul etilotest au indicat faptul că şoferul este sub influenţa alcoolului, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital, pe lângă îngrijirile medicale de specialitate, i-au fost recoltate şi mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

La caz a intervenit un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, care l-a găsit pe tânăr în afara autoturismului, cu leziuni care, aparent, nu îi pun viaţa în pericol.

Poliţiştii au deschis dosar penal cu privire la infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.