Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer care a provocat un accident mortal pe DN 6, trimis în judecată după doi ani

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

Un șofer care circula cu vitează de 113 km/oră pe DN 6, a depășit un trailer și apoi s-a oprit într-un pod de beton, provocând decesul unui pasager și rănirea altor doi a fost trimis în judecată, la doi ani de la producere accidentului, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de reprezentanții Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică au încheiat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată a șoferului vitezoman pentru ucidere din culpă.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’ .

„Inculpatul, la data de 31.07.2018, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, a efectuat manevra de depășire a unui trailer, după care, pe fondul vitezei de 113 km/h, neatenției și precipitării, a bruscat volanul, a pierdut controlul direcției și a derapat lovind un pod de beton, cauzând în urma impactului produs decesul unei persoane ce se afla în autoturism”, arată procurorii.

Alți doi pasageri au fost răniți. Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Judecătoriei Caransebeș, pentru soluționare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.