Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer de 76 de ani a fost bătut în trafic pentru că conducea prea încet (Video)

NewsHD
violenta trafic politie

Un șofer de 76 de ani a fost urmărit în trafic, blocat și bătut, pe o stradă din Hunedoara. Agresorul este un alt șofer, nervos fiindcă bărbatul de 76 de ani a condus prea încet. Conform Poliției Hunedoara, un bărbat de 76 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, ar fi fost claxonat de șoferul unui autoturism care mergea în spatele său, pe motiv că ar conduce prea încet, scrie Mediafax.

Bărbatul a luat și bătaie și s-a ales și cu mașina avariată

După ce a parcat maşina, bărbatul de 76 de ani a coborât din mașină pentru a merge la niște cunoștințe, iar lângă autoturismul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat. Acesta a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în feță, după care a lovit portiera stânga-față a autoturismului septuagenarului cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor.

Bărbatul de 76 de ani a fost dus la spital pentru consult, iar celălalt șofer, în vârstă de 28 de ani, din Hunedoara, a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi audiat.

Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violenţe şi distrugere, tânărul fiind reținut preventiv, pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.