Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer de autobuz a fost prins de jandarmi când fura motorină din rezervor

digi24.ro
jandarmerie

Un şofer de autobuz din judeţul Arad a fost surprins de jandarmi când sustrăgea 85 de litri de motorină din rezervorul vehiculului, combustibil încărcat apoi în maşina sa, parcată în apropiere, potrivit Agerpres.

Şoferul, în vârstă de 39 de ani, angajat al unei companii de transport, a fost prins în flagrant în oraşul Chişineu-Criş, potrivit Agerpres.

"Bărbatul a oprit autoturismul personal lângă autobuzul care era parcat pe o stradă lăturalnică din localitate şi cu ajutorul unui furtun a sustras direct din rezervorul acestuia aproximativ 85 de litri de motorină pe care i-a depozitat în mai multe recipiente din plastic. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit că bărbatul este angajatul societăţii comerciale, în a cărei proprietate este autobuzul respectiv, pe funcţia de şofer", a informat, luni, Jandarmeria Arad.

Pe numele bărbatului au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale pentru furt, cazul fiind transmis mai departe Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.