Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer din România a primit o amendă record: A rămas și fără mașină

Politia Română
politist amenda circulatie

A fost aplicată o amendă record în România unui șofer din Timiș, care vizita diferite locuințe pentru a colecta materiale feroase variate, a fost sancționat cu o amendă record și i-a fost confiscat vehiculul.

Cine nu a auzit, măcar o dată, strigătul familiar "Fiare vechi, cumpăr!"? Cu siguranță, în special în marile orașe, aceste cuvinte au devenit parte din peisajul sonor de peste 30 de ani.

Cu toate acestea, pentru un bărbat din județul Timiș care desfășura această activitate, consecințele nu au fost niciodată luate în considerare, conform ProMotor.

Nu a fost impusă o amendă din cauza faptului că șoferul striga "Fiare vechi, cumpăr!" și nici din cauza deranjului cauzat cetățenilor sau perturbării traficului.

Șoferul a fost sancționat cu o amendă de 70.000 de lei pentru că a colectat fier vechi și l-a transportat fără deținerea unei autorizații corespunzătoare.

„În urma verificărilor, comisarii GNM Timiș (Garda Națională de Mediu Timiș) au constatat că autovehiculul transporta deșeuri metalice feroase fără a deține documente de transport, aceste deșeuri provenind din colectarea din poartă în poartă, fără autorizație de mediu”, se precizează într-un comunicat al Gărzii de Mediu Timiș.

În esență, comisarii de mediu au constatat că bărbatul aduna fierul din casă în casă. Deoarece nu avea autorizația necesară pentru această activitate, pe lângă amenda aplicată, i s-a confiscat și vehiculul.

De asemenea, fierul vechi colectat de către bărbat până în acel moment a fost, de asemenea, confiscat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.