Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer din Suceava era atât de beat încât a ambalat motorul până i-a luat foc mașina care a ars în totalitate

Shutterstock
masina in flacari

Un bărbat de 58 de ani din comuna suceveană Udești s-a urcat la volan într-o stare de ebrietate atât de avansată, încât a ambalat motorul până i-a luat foc mașina, care a fost apoi complet distrusă de flăcări.

Potrivit Obiectiv de Suceava, un apel la 112 a sesizat sâmbătă seara cu privire la o mașină Ford care arde, iar un echipaj ISU Bucovina Suceava, alături de pompierii primăriei, s-au deplasat la fața locului, unde au stins incendiul.

Polițiștii au aflat de la cel care a sunat la 112 că proprietarul mașinii s-a urcat la volan și a ambalat motorul atât de tare, până a luat foc autoturismul.

La vederea flăcărilor, bărbatul a coborât de la volan clătinându-se pe picioare, într-o stare vizibilă de ebrietate

De altfel, bărbatul era atât de beat încât nici nu a putut să mai fie testat cu aparatul etilotest, fiind direct transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. În plus, suceveanul avea și permisul de conducere anulat.

Ulterior stingerii incendiului, pompierii militari au stabilit ca sursă de aprindere efectul termic provenit de la toba de eșapament a autoturismului, acesta fiind distrus în totalitate.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și distrugere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.