Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer drogat a dat cu mașina peste 3 minore care traversau pe trecerea de pietoni

Realitatea.net
trecere pietoni

Un bărbat de 41 ani din Galaţi, aflat sub influenţa cocainei, a accidentat, joi, trei minore care traversau strada pe trecerea de pietoni, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi. Este al doilea accident provocat de un șofer drogat, în decurs de o săptămână, în Galați.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel la 112 că pe strada Milcov din municipiul Galaţi a avut loc un accident rutier, în urma căruia au fost accidentate trei persoane.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 41 ani, domiciliat în municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov a surprins şi accidentat trei minore, toate cu vârsta de 15 ani, cu domiciliul tot în municipiul Galaţi, care erau angajate în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma acestui eveniment, două dintre minore au suferit leziuni şi au fost transportate la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Galaţi.

Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, nu a consumat băuturi alcoolice, însă la testarea drugtest a rezultat pozitiv la consumul de substanţe psihoactive - cocaină. Urmează să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pe 4 iulie, un alt șofer drogat din Galați, în vârstă de 25 de ani, a intrat cu BMW-ul pe care îl conducea într-o mașină în care se aflau doi pensionari, impactul provocându-le leziuni atât șoferului cât și soției, aflată pe locul din dreapta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.