Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un şofer fără permis, urmărit în trafic de poliţişti, a intrat cu maşina în gardul de beton al unei case

facebook.com
politia

Un şofer fără permis de conducere care încerca să scape în timp ce era urmărit în trafic de poliţişti, în noaptea de marţi spre miercuri, în municipiul Constanţa, a intrat în gardul de beton al unei locuinţe, autovehiculul fiind puternic avariat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, scrie Agerpres.

În urma producerii accidentului rutier, conducătorul auto şi cei patru pasageri aflaţi în autoturism au fugit de la faţa locului, fiind depistaţi ulterior de poliţişti. 

"La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 01,00, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au observat în trafic un autoturism deplasându-se pe strada Soveja, din municipiu, iar în timpul efectuării unui viraj către strada Izvor, acesta a încălcat marcajul dublu continuu. Astfel, poliţiştii constănţeni au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat, fiind urmărit de patrula de poliţie cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe strada Semănătorului. La un moment dat, conducătorul auto a intrat în coliziune cu un gard din beton al unui imobil, situat pe aceeaşi stradă", reiese dintr-un comunicat transmis de IPJ.

Citește și: Şoferul urmărit asupra căruia poliţiştii au tras cu pistolul şi au rănit grav o femeie s-a sinucis

Conform acestuia, şoferul şi ceilalţi ocupanţi ai vehiculului au părăsit locul accidentului, fiind identificaţi după aproximativ 300 de metri de către poliţişti. Poliţiştii au stabilit că la volanul autoturismului în cauză se afla un bărbat, de 26 de ani, din oraşul Murfatlar, judeţul Constanţa, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

"În continuare, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere", potrivit sursei menţionate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.