Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer i-a păcălit pe polițiști: le-a oferit datele altei persoane și respectivul a rămas fără permis

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Un șofer din județul Botoșani i-a păcălit pe polițiști. El a prezentat date false și agenții au pedepsit altă persoană. În realitate, șoferul care a fost oprit deoarece depășise viteza legală nu mai avea dreptul de a conduce de șapte ani. Minciuna a fost descoperită după câteva luni.

Citește și: Noile modele de declarații pentru restricțiile care vor intra în vigoare/ DOCUMENT

Incidentul s-a produs pe 29 septembrie, anul trecut. Tânărul de 29 de ani din comuna Albești, a fost oprit de polițiștii rutieri în localitatea Santa Mare deoarece depășise viteza legală. Acesta i-a mințit pe polițiști, iar aceștia au pedepsit altă persoană, informează Mediafax.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 29.09.2020, in timp ce conducea autoturismul proprietate, pe raza localității Santa Mare, ar fi fost surprins de aparatul radar depășind limita de viteză maximă admisă, cu 72 de km/h, deși avea dreptul de a conduce autoturisme suspendat din anul 2013. Mai mult de atât, la solicitarea polițiștilor, acesta ar fi declarat datele de identificare ale unei alte persoane, fapt care a condus la suspendarea dreptului de a conduce ale acesteia”, au anunțat polițiștii.

Șase luni mai târziu, minciuna a ieșit la suprafață. Polițiștii au anunțat că vineri, 26 martie, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului de 29 de ani, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

El este cercetat într-un dosar de fals privind identitatea și conducere fără permis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.