Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un şofer profesionist basarabean cu permis fals, pentru care a plătit 1.000 de euro, prin la frontieră la Iaşi

facebook.com
soferi

Un şofer profesionist din Republica Moldova a fost prins la volanul unui camion de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, cu un permis de conducere fals, pe care îl procurase plătind suma de 1.000 de euro, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cu un autocamion marca DAF şi o remorcă, doi cetăţeni din Republica Moldova. Cei doi sunt şoferi profesionişti, angajaţi ai aceleiaşi societăţi care efectuează activităţi de transport.

La controlul de frontieră, unul dintre ei a prezentat un permis de conducere moldovenesc, valabil pentru categoriile "A, B, C, D, BE, CE, DE" .

Citește și: A trecut un an de la condamnarea fostului lider PSD! Când ar putea fi eliberat Liviu Dragnea

"Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că în anul 2016 a procurat documentul prin intermediul unui conaţional, plătind suma de 1.000 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun", spun reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi prin intermediul unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.