Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un spectacol de teatru inspirat din serialul TV 'Fawlty Towers' va avea premiera la Londra

Teatrul Elisabeta

Un spectacol de teatru inspirat din serialul TV 'Fawlty Towers' va avea premiera la Londra

"Fawlty Towers", un serial TV clasic de comedie din anii 1970, va avea premiera pe West End din Londra în luna mai, într-o nouă adaptare teatrală, la aproape 50 de ani după ce producţia originală de televiziune a fost difuzată pentru prima dată, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Spectacolul "Fawlty Towers The Play" a fost adaptat pentru scenă de John Cleese, scenaristul şi protagonistul serialului "Fawlty Towers", care l-a interpretat pe Basil Fawlty, proprietarul inospitalier al unui hotel fictiv şi haotic din Torquay, un oraş balnear din sudul Angliei.

John Cleese a declarat că a adaptat trei dintre episoadele sale preferate pentru această piesă de teatru şi a scris "un final uriaş, care va reuni încheierile tuturor celor trei episoade".

"Ce încântare să aducem 'Fawlty Towers' pe West End pentru prima dată - la aproape 50 de ani de când serialul TV a fost înregistrat pentru prima dată, în decembrie 1974", a spus el într-o declaraţie publicată pe site-ul acestui spectacol de teatru.

Serialul "Fawlty Towers", scris de John Cleese şi Connie Booth, a fost difuzat în 12 episoade între anii 1975 şi 1979.

Actorul Adam Jackson-Smith îl va interpreta pe Basil Fawlty, iar Anna-Jane Casey o va juca pe Sybil, soţia autoritară a acestui personaj.

Noul spectacol de teatru, regizat de Caroline Jay Ranger, va fi jucat la Apollo Theatre de pe Shaftesbury Avenue din centrul Londrei, începând din 4 mai.

"Sper că unii dintre voi vor veni la Apollo pentru a râde împreună. Şi să râdem. Şi apoi iar să râdem", a adăugat John Cleese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.